-Moa.

2011 - 2012

Publicerad 2011-12-31 18:08:21 i ALLT.,

Jaha, så har ännu ett år flygit förbi. 2011 har nog varit det bästa året so far. GRYMT. Så, jag tänkte lägga upp lite bilder och se över vad som hänt det här året :)

(Har varit tvungen att skriva mitt namn på vissa av bilderna för att ingen annan ska ta dem, NO OFFENSE men det händer om jag inte gör så)


JANUARI:




FEBRUARI/MARS:







herregud...




APRIL:







MAJ:













JUNI/JULI:























AUGUSTI:





SEPTEMBER:





OKTOBER:






NOVEMBER:








DECEMBER:












Mjau

Publicerad 2011-12-29 02:06:41 i ALLT.,


Det här gjorde min dag! hahaha

Ska nog ta och gå och lägga mig nu. Sitter och lyssnar på musik. All Time Low, as bra! På tal om musik så köper vi nog våra Simple Plan biljetter på söndag! NAJS! Ska bli sjukt kul att se dom live, deras musik är ju inte så dålig ;)

några bra låtar med Simple Plan...







okej skulle kunna sitta och lägga upp 832834 låtar, men jag orkar inte fler haha. Men aja, om ni är så intresserade får ni väl lyssna själva ;)

GODNATT

Two days

Publicerad 2011-12-22 23:07:41 i ALLT.,

Bara två dagar kar till julafton nu! :) juste, fick finfina presenter idag :) av gassia fick jag en cupcake maskin! Av farmor och farfar fick jag en Tomas sabo berlock och presentkort på ticnet! Av kusinerna och faster fick jag en film och en tröja :) i morgon åker vi upp till Dalarna, till mormor och morfar. Vi stannar tills på tisdag :)

Går inte att lägga upp bilder, så jag gör det sen när jag har wifi ;)

Krossa alla fönster, slå in hans dörr

Publicerad 2011-12-22 23:03:49 i ALLT.,

Tja! Ligger i Jennis säng och chillar gaaal1! Vi har haft julmys nu efter Julavslutningen. Julshowen gick väl bra, tror jag. Det kommer säkert upp en video snart ;) ska till farmor och farfar och fira jul ikväll med kusinerna och så... Trevligt :)

jul, jul, strålande jul

Publicerad 2011-12-20 19:18:42 i ALLT.,

Vet seriöst inte vad jag ska skriva om. Vad bloggar man om egentligen? Typ sin vardag, men vem vill veta vad jag göra liksom? haha. Kan berätta en intressant sak som hände i skolan idag ( once in a life time? )

Igår så spelade vi basket/innebandy på gympan. Vanligtvis brukar tjejerna i våran klass inte vara så seriösa på idrotten men helt plötsligt, for no reason, blev alla galet seriösa. På basketen blev jag fälld och det blev ingen FOUL! det satte igång det hela, typ. Jag brukar faktiskt inte vara en sån person som måste vinna alls, men när saker som det där händer så ändras det helt. Jaja, Alla i laget blev fett sura och spelet blev ännu mer seriöst. NU kommer jag till det roliga. Idag på idrotten fick vi rösta på vad vi ville göra och för någon anledning så ville ha alla ha revansch efter gårdagen. Så det blev basket/innebandy igen. Det blev total fight, i alla fall psykiskt! Gassia började blöda, folk ramlade och jag säger er att man inte kunde se ett enda leende på någon av oss förrän lektionen var slut!

Så, nu vet ni vad som befann sig i mitt huvud at the moment. Trevligt att jag kunde dela med mig!
PS. Det kan hända att jag överdrev lite, men ni fattar vad jag menar ;)


Today

Publicerad 2011-12-19 23:02:28 i ALLT.,

För er som är intresserade så åkte vi till stinsen efter skolan. Vi åt på donken och sen gick vi runt lite. Najs. Jag antar att ni alla skriver ner den här viktiga informationen. Aja, imorn ska vi i alla fall kolla på film på både NO och Engelska lektionen! NAJS! så jag har bakat kladdkaka :)

bara 5 dagar kvar till julafton! :)

Burren

Publicerad 2011-12-14 07:39:21 i ALLT.,

Sitter på bussen påväg till skolan. Gud, jag gick och la mig vid halv tio igår, var så sjukt trött! Men ändå så vaknar jag med huvudvärk och är fortfarande jättetrött :( hoppas att det blir bättre under dagen bara :)

When I wake up

Publicerad 2011-12-13 19:11:09 i ALLT.,

Luciatåget gick väl helt okej idag :) haha, två av våra lärare började gråta :s Man får väl hoppas på att det var positivt ;) haha! Nu är det i alla fall inte långt kvar till jullovet, vilket är otroligt skönt! Hoppas inte på för många sänkningar i betyget bara ;) NU SKA JAG PLUGGA. Gud, jag känner verkligen att jag har blivit en sån där person som bryr sig nästan LITE för mycket om betygen och allt sånt. Aja. Det kanske är positivt det med ;)

Här är iaf 1/3 solon vi gjorde idag. Jag tror att det här är första. Sista gången vi körde var lugnt bäst för mig. Då var jag inte alls nervös, jag var så lugn och kunde typ ta i mycket bättre än här :)

12:e December

Publicerad 2011-12-12 21:26:38 i ALLT.,

Ska försöka sova nu. Vi ska samlas kl 7.15 i skolan för Lucia tåget imorn men eftersom jag, Matilda och Gassia ska sjunga solo så har vi bestämt att vi ska träffas 6.45 haha! Vi är fan galna... Men man vill ju inte låta som en död ko så vi får värma upp länge innan vilket är bra... Tror jag... Aja, har blivit mycket bättre på att "kontrollera" min nervositet nu så jag är ganska taggad faktiskt ;)

Memories

Publicerad 2011-12-12 07:02:00 i ALLT.,

Matilda hittade den här videon på youtube. Jag saknar sommaren så sjukt mycket!

Om ni inte ser så är det jag och Gassia som går på andra sidan Liam :)))

BLÄ

Publicerad 2011-12-11 21:54:26 i ALLT.,

TJA

Har snart läst ut The Wave som vi har engelskaprov på snart. Bara 10 sidor kvar! :) Sen äntligen får jag gå på träningen imorn! Fast det kommer ju inte gå så bra.

Jag hatar när folk skriver "The awkward moment when..." NU! Asså... folk har typ skrivit det i ett år och det är bara så irriterande. Det är inte ens roligt längre och det har knappt någon mening kvar... Jaja, inte för att peka ut folk. Absolut inte hahah bara kom och tänka på det...

Fattar inte heller grejen med att man ALDRIG kan ladda upp bilder längre... Vänta, ska öppna chrome och se om det funkar där...

Så nu är jag på chrome...
Nehe... inte där heller....
Aja, slänger in nån bild från arkivet då!
Gud vilken konstnärlig bild. Jag är så artistic av mig!

I don't I don't, don't know what it is.

Publicerad 2011-12-06 21:33:57 i ALLT.,


asså den här spanska shit grejen kan ju gå och dö.

Usch. Idag när vi skulle sjunga inför alla i lucatåget var jag så sjukt nervös! Det gick inte så jättebra. Jag menar, vi tränade ju massa innan och då gick det bra, men jag var så nervös och jag hörde ju själv att det gick ut lite över rösten men aja. Det viktigaste är väl att det blir bra på lucia! ;)

Ska försöka gå och lägga mig tidigt idag, men det kommer jag ju knappast lyckas med...

no excuse

Publicerad 2011-12-05 19:17:57 i ALLT.,

rubriken säger varför jag inte har varit här på ett tag.

Haha, kan inte fatta att vi stannade i skolan till typ över 5. Aja, det var Lucia övning och vi stannade kvar. Och ja, Gassia har fått mig att sjunga solo haha. Jag dör. Eller, jag kommer att dö. Jaja. Jag tycker liksom att det är kul att sjunga, men jag är bara så nervös hela tiden! Sen ska vi ju vara med i julshowen och sjunga en låt också, så det blir väl bra att sjunga på lucia som uppvärmning :)

brun.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela