-Moa.

...

Publicerad 2011-11-28 20:52:15 i ALLT.,

Gassia spelar konstigaste spelet ever...

(gammalt inlägg)

HOLA

Publicerad 2011-11-20 22:29:42 i ALLT.,

Måste duscha innan jag går och lägger mig. Jag trodde det var meningen att vi, jag, gassia och lovisa, skulle skriva våra resons to be the biggest swedish 1D fan. Men jaja, får väl bli någon anna kväll. Imorgon är det första dagen på prao veckan. Jag och Gassia blev typ överlyckliga när vi fick reda på att vi får lunch där. Fucaccia (?) everyday! Nu jag ska gå!


jag är så cool.

TOO EXTREME

Publicerad 2011-11-18 05:55:00 i ALLT.,

Asså, jag kan ju bara säga att ni kan ta och titta på videon och sen förstår ni varför jag inte skriver något om den.

finner inga ord

516

Publicerad 2011-11-17 16:50:20 i ALLT.,

Sitter på bussen på väg till skolan. Hann träffa Moa, Matilda + några till en snabba också! Kul :)

Nu får vi bara hoppas på att det går bra på provet!

2

Publicerad 2011-11-16 14:48:52 i ALLT.,

Tjaaa!
Sitter och kollar på CSI. Har pluggat nu på förmiddagen, har ekonomi prov i morgon. Har inte så mycket mer att säga :)

Vem saknar inte brännan?...

I'll lift you up, I'll never stop.

Publicerad 2011-11-14 15:24:32 i ALLT.,

Usch, mår piss. Spelade matcherna igår trots att jag var/är väldigt förkyld och hängig. Om man ska se det från min hälsas sida var ju inte det så smart. När jag kom hem från matcherna som höll på till ungefär 5 så åt vi farsdagmiddag och sen gick jag och la mig vid halv sju. Vaknar upp klockan 10 och räknar då ut att jag har sovit mer än 15 timmar haha.

En annan sak som jag inte har haft tid att berätta är att min iphone gick sönder i fredags. Hade verkligen ingen aning varför, den fick inte att sätta, den var bara helt svart. Det hjälpte inte med att ladda den eller koppla in till datan. Men idag när jag kopplade den till datan så startades den! Gissa om jag är lycklig! haha

Det här får mig alltid att skratta även en dag som denna! :)

YAWN

Publicerad 2011-11-12 01:29:09 i ALLT.,

http://media.tumblr.com/tumblr_luisqaa3Oa1qi1pks.gif


Nu går jag och lägger mig. Ska bara dissa Gassia och Lovisa på skype först ;)

Plopp

Publicerad 2011-11-12 00:30:12 i ALLT.,

Tror att jag ska gå och lägga mig snart. Men har så trevligt på skype. Men jag är trött...

gammal bild från arkivet.

Never have I ever

Publicerad 2011-11-11 22:38:07 i ALLT.,

Haha, vi som satt och skrev till varandra att vi säkert inte skulle synas på jättelänge! Men vad händer nästa dag? Jo, vi träffas haha! Vi träffade också Hot Chelle Rae igen ensamma! Vi pratade med dom i säkert 40 min, skitgulliga var dom! Haha, dom ville att vi skulle lära dom lite svenska så vi skrattade lite åt vilka ord dom valde att vi skulle lära dom och hur dom uttalade det haha. Sen var dom tvugna att gå och vi åkte hem.



Sony Music Office

Publicerad 2011-11-10 22:42:57 i ALLT.,

Jag vet verkligen inte vart jag ska börja. Jag har haft en fantastisk kväll! Jag, Gassia och Lovisa åkte till stan direkt från skolan och mötte upp Matilda på centralen och så gick vi och fikade tills det var dags att gå till Sony Music's kontor. Där blev vi insläppta klockan 5. Det var vi och typ 20 per till! Vi hittade dessa najsiga platser precis bredvid mattan där Hot Chelle Rae senare skulle spela.

Vi trodde att vi hade för höga förväntningar, men jag ska säga er, det här var över våra förväntningar ;) Vi bjöds också på pizza, kakor, popcorn, godis, dricka. Det var riktigt mysigt och snällt av Sony Music att fixa det här.

Dom kom sen in och spelade ett par låtar. Mellan låtarna kunde man ställa frågor. Okej, jag ska försöka förklara på ett bra sätt nu men, jag är inte så bra på att förklara men here we go.
Dom frågade om någon hade en fråga och då började vi viska till varandra och eftersom vi satt så nära killarna så såg dom det och hörde oss när vi skrattade. Dom frågade om vi hade någon fråga, men eftersom vi itne hade någon så sa vi nej. Då började vi skratta ännu mer, då sa dom att om man skrattar så är det något och att det faktiskt fanns något vi ville fråga. Men grejen var att vi inte hade det. Efter nästa låt tjatade dom på oss igen och ville att vi skulle säga vår secret. Men nej ;) haha. Så efter det blev vi kallade för The Gossip Girls.

Sen fick alla gå fram till killarna och få autografer och bild med dom. Jag blev sjukt ful på min bild, så, mitt ansikte är blurry haha. Dom andra blev söta som vanligt!


Haha, Gassia goes modell.


Syns det att dom är glada eller vad?










Ser ni armen på sidan? haha, så nära satt jag. Det var faktiskt lite som att sitta med dom på scenen ;) hahaha, totally vår humor. tråkigt, jag vet.






Sen kom vi på att vi ville ta gangsta bilder med alla killarna haha! Vi är så roliga ;)





Man fick som sagt lappar/bilder med bandet på. Vi tog en sån och ritade mustasch/skägg på dom och skrev att dom skulle följa oss på twitter på baksidan. När vi gav lappen till Nash sa han att han hade velat ta kort på den men kunde inte eftersom hans kamera inte funkade. Men han sa att han skulle spara den och gick och la den i sin väska :) Så gissa vad som hände när vi var påväg ifrån Sony Music kontoret?! Läs bara det här...

 

Hur awesome är inte det? Haha, vi blev i alla fall sjukt glada! ;)






Det var verkligen en GRYM kväll och jag vill bara tacka Tjejerna och Hot Chelle Rae för en sån trevlig kväll! Men framför allt vill jag tacka Sony Music som bjöd in oss! :)


Eye liner

Publicerad 2011-11-08 22:52:13 i ALLT.,

Mamma beställde två eye liner till mig och nu har dom kommit! En flytande och en... Ja, vad man nu säger... Fast? haha ;)

Gone Baby Gone

Publicerad 2011-11-07 22:59:26 i ALLT.,

Ligger och kollar på filmen Gone Baby Gone. Lite skum men bra film att bli trött till! ;) men nu ska jag nog ändå sova. God natt!

SL

Publicerad 2011-11-07 17:46:12 i ALLT.,

Sitter på bussen på väg till norrviken station. Men antagligen kommer jag att sitta och vänta på tåget när jag skrivit klart det här inlägget haha. Är i alla fall på väg till träningen i Rotebro. Jag är kind of överlycklig! Eftersom vi har elevens val tis-tors så har vi inga läxor eller prov den här veckan. Najz. Bara 3 dagar kar tills Sony Music's event med Hot Chelle Rae, och VEM står på gästlistan? ;) haha ska bli sjukt kul!

Jag hade rätt förresten, nu sitter jag och väntar på tåget :)

EMA

Publicerad 2011-11-06 23:10:16 i ALLT.,

Har suttit och kollat på EMA nu. Justin vann både BEST MALE och BEST POP awards! :) CONGRATS BABY!♥

Klicka för att stänga bilden


F I N♥

Thank god above.

Publicerad 2011-11-06 17:18:25 i ALLT.,

GAH! Jag svär jag vill begravas med typ alla mina skolböcker för jag älskar dom så mycket! Jag hatar skolan.

Fast nej, det gör jag ju inte, men ändå gör jag det. ni ba K, kul för dig.

Seriöst nu. På vägen hem så stannade vi hos mormor och morfar och fikade lite. Sen fortsatte vi hemåt och här har jag suttit sen vi kom hem. Och pluggat, såklart. :( Nu ska alla på söndagsmiddag förutom jag bara för att jag måste plugga. Jag älskar mitt liv!

Nu ska jag gå och laga middag. BUHBYE

Ondskan

Publicerad 2011-11-05 12:01:20 i ALLT.,

Som sagt så är vår skola typ den enda som får läxor över ett lov. Så gissa vad jag håller på med nu? Jag håller på att skriva någon analys, tror jag, om boken Ondskan. Eftersom det ändå inte finns så mycket att göra här så känns det ändå rätt bra att få plugga. Synd bara att jag inte kan vara med tjejerna i kväll :(

Åh, man blir ju bara trött Av det här vädret. Sov liksom från klockan 12 till 11.

I'm on my way

Publicerad 2011-11-04 11:41:34 i ALLT.,

Sitter just nu i bilen, har väl snart åkt halvvägs skulle jag tro. Intresseklubben antecknar haha! Nej men sitter bara här och dunkar musik på ipaden eftersom mitt 3G på min iphone suger utanför Stockholm. Juste! Har blivit inbjuden av Sony Music att få träffa Hot Chelle Rae och se dom spela mm! Gissa om jag flippade! :D Kommer nog inte kunna sova något mer i bilen idag haha. Jag är så glad :)

Shopoholic

Publicerad 2011-11-04 01:01:46 i ALLT.,

Nej, men jag köpte faktiskt inte alls så mycket idag. Två tröjor blev det :) Ska nog packa ihop lite kläder att ha med i morgon haha. Har inte ens börjat. Nu på kvällen har jag pratat med tjejerna på skype och pluggat. Visst har jag ett roligt liv?! ;)

saknar sommaren. random bil från arkivet.

jaha...

Publicerad 2011-11-03 13:53:24 i ALLT.,

Fick veta att vi ska åka till Dalarna och fira Allhelgona. Konstigt namn förresten. Om jag ska vara honest with you guys so googlade jag faktiskt vad det hette innan jag skrev det ;) Men jag kommer därför inte kuna vara med på vår efterlängtade "HP-kväll" med tjejerna! :( Saknar dom verkligen! Vi är bäst!

Idag ska jag i alla fall träffa Moa. Vi får se vad vi hittar på! :)





En bra informtion så här mitt på dagen! Bloggens design ser bäst ut med webbläsaren Firefox!

The hate I have for this is HUGE

Publicerad 2011-11-03 01:43:33 i ALLT.,

http://2.bp.blogspot.com/-BDhFH2TkjEI/TolmUkDaNKI/AAAAAAAAAtg/QzBTdWPU3Kg/s200/Facebook-Dislike-Button-News-Is-a-Code-Pasting-Scam-3.jpg


Man kan ju inte annat än hata lärare som ger läxor över ett höstlov! Jag trodde lov var till för att vila så att man orkar med 2 månaders skola till. Men nej, inte enligt våra lärare... Men nu, efter två timmars svenska plugg så tror jag nog att jag går och lägger mig ;)

damn, sun's so hot.

Publicerad 2011-11-02 23:14:20 i ALLT.,

Hade en riktigt mysig kväll med tjejerna på stan idag. Hade glömt att ladda kameran, så det blev tyvärr inga bilder. Mamma ringde nyss, hon var på bio med sina kompiser, men dom hade tydligen varit tvugna att utrymma hela bion. Antar att det var Sergel bion men jag är inte säker. Skumt.

Jag ska försöka fixa en ny design nu, så ni får checka bloggen lite senare ikväll, eller ska jag säga i natt? haha.


Förresten, kan seriöst inte sluta lyssna på HCR's (Hot Chelle Rae) låtar! Så sjukt bra! Ni borde kolla in dom!

Middag

Publicerad 2011-11-02 15:48:31 i ALLT.,

Det verkar som att det blir middag på stan med tjejerna! Amanda, Agnes, Gassia och Jennifer! :) trevligt! Men nu måste jag göra mig i ordning :)

babes♥

The fabulous life...

Publicerad 2011-11-01 21:07:17 i ALLT.,

Jag och Gassia åkte in till stan och träffade Emelie, Nathalie och Cassi. Vi gick in på subway och kom ut typ två timmar senare, gick runt lite, bara umgicks helt enkelt :) sjukt mysigt! Nu blir det nytt avsnitt av The Fabulous Life Of Ana Gina! Det är också ganska awesome det ;)

All I want is you for christmas

Publicerad 2011-11-01 12:49:18 i ALLT.,

Ska snart gå ner till busshållplatsen. Jag och Gassia ska ta tåget in till staden och träffa tjejerna! Kul ska det bli ;) Mitt hår är inte roligt idag :(


har i alla fall plattat det lite. Men aja :p

PUSS!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela