-Moa.

blåsigt.

Publicerad 2010-06-30 16:49:57 i ,

hellöö :)

det har verkligren varit alla tänkabara väder idag x) först jättevarmt, 27 grader,  och soligt. sen blev det molnigt och fuktigt.... sen började det blixtra och åska. sen börjar det spöregna xD sen blev det typ 22 grader och sen kom solen fram igen och det blev skitvarmt... och nu håller hela vårat hus på att blåsa iväg :S man hör saker ramla omkull utanför hela tiden :p men tänkte berätta lite om eclipse. ni som såg den idag och igår kan ju läsa, men ni som inte har sett den. LÄS DET INTE !













jag vet inte riktigt var jag tyckte om den, men den var sjukt bra x) okej, jag tyckte visst något om den men... man måste nog se den två gånger för att verkligen fatta allt och så. första gången man ser den sitter man mest chockad hela tiden :p haha, ÄLSKAR Booboo som spelar Seth Clearwater , eller rättare sagt, jag och linnéa :) han har så roligt namn :p Booboo är 16 år och är, förutom skådespelare, sångare och dansör :p han blev också världsmästare i kampsport år 2002 och 2003.


jag tycker också att den "nya" victoria som spelas av Bryce Dallas Howard passar mycket bättre ! :D hon passar mer som Victoria. Bryce är 29 år och är Ron Howards ( känd regissör ) dotter.


ny skådespelare i filmen var ju också Xavier Samuel som spelar Riley. Han är 26 år och från Australien.



men filmen var lite flummig... slagsmålet på ängen.. man såg närstan inget. men man märkte verkligen triangeldramat. det enda sorgliga i filmen var nog när Bella åkte ner till florida till sin mamma. när hon träffade henne för kanske "sista" gången i sitt mänskliga liv.
herregud, läste precis hur mycket Rob ( Edward ) och Kristen ( Bella ) tjänade under filmerna

Twilight: 2 miljoner dollar | 14 726 600 kr
New Moon: 5 miljoner dollar | 36 816 500 kr
Eclipse: 7.5 miljoner dollar | 55 224 750 kr

Vardera ! :S
och för er som inte har läst Bree Tanners andra liv eller The short second life of Bree Tanner ska ta och göra det tycker jag :)
pöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela